Γίνετε ιδιοκτήτης καταστήματος δικαιόχρησης

Γιατί το Mr. Puffs ?

Γιατί το Mr. Puffs είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς

Νέες κυκλοφορίες μενού που διαδίδονται ταχύτατα στο διαδίκτυο, μοντέρνος σχεδιασμός καταστημάτων και δυνατές διαφημιστικές καμπάνιες, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε.

1
Αναγνώριση μάρκας

Οι θαμώνες μας κάνουν ουρά για τις νεότερες προσφορές μας και εμείς είμαστε εκεί για να τους γλυκάνουμε.

2
Λαχταριστό μενού

Παρέχουμε απολαυστικά προϊόντα και πολλές επιλογές μενού με μια ποικιλία από βίγκαν και εναλλακτικές διαιτικές επιλογές.

3
Κοινωνική ευθύνη

Το Mr. Puffs συμμετέχει ενεργά στην κοινότητά μας και συνεργάζεται με εκπληκτικά ιδρύματα, διοργανώνει ετήσια φιλανθρωπική εκστρατεία, όπως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του στήθους και ο μήνας για τη σκλήρυνση κατά πλάκας τον Μάιο.

4
Στρατηγικές συνεργασίες

Το Mr. Puffs συνεργάζεται με επωνυμίες όπως οι Illy Coffee, Coca Cola, UberEats, DoorDash και Skip the Dishes για να αναφέρουμε μερικές.

Τι διατίθεται

Ευκαιρίες καταστημάτων

Αναζητήστε διαθέσιμες αγορές, ιδέες καταστημάτων και μάθετε περισσότερα για το εμπορικό σήμα.

Το χαρτοφυλάκιό μας

Το Mr. Puffs προσφέρει μια ποικιλία διαστάσεων καταστήματος και τετραγωνικά μέτρα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για επιτυχία.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Υποστήριξη Δικαιόχρησης

Θα είστε έτοιμοι για δουλειά πριν ανοίξουν οι πόρτες σας. Θα αποκτήσετε τα σωστά εργαλεία για την κατάλληλη διαχείριση και ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

1
Επιχειρηματικό Σχέδιο

Η έμπειρη ομάδα μας θα σας εκπαιδεύσει για να διασφαλιστεί ότι θα μπορέσετε να εκτελέσετε τις επιχειρηματικές λειτουργίες με ευκολία.

2
Σχέδιο Διαχείρισης

Η ομάδα λειτουργίας μας θα είναι μαζί σας σε κάθε σας βήμα.

3
Εκκίνηση

Από επιχειρηματικές συμβουλές και μικρά μυστικά και βοήθεια στην οικοδόμηση της ομάδας του καταστήματός σας μέχρι το μαζικό μάρκετινγκ.